Balsamul ORPHICA BROW

După succesul serului Relash, marca a decis să lanseze un alt produs. Un ser de sprâncene de această dată. Orphica Brow a câștigat o mulțime de admiratoare, totuși are și câteva dezavantaje, conform recenziilor. 

Cum acționează Orphica Brow?

Acest balsam de sprâncele conține ingrediente bune și se potrivește perfect cu produsele de machiaj de sprâncene. Fiecare fard de ochi și creion de sprâncene necesită un primer potrivit și acesta este asigurat de Orphica Brow – hrănește, hidratează și adaugă elasticitate, pentru ca sprâncenele să fie ușor de stilizat și definit. Trebuie să așteptați până la 12 săptămâni pentru a observa rezultatele. După obținerea efectului, trebuie să continuați aplicarea pentru ca acesta să se mențină. Trebuie să rețineți că proprietățile serului Orphica Brow rezultă din amestecul de peptide active și extract de ginkgo, însă compoziția prezintă și conservanți și alte substanțe cu potențial nociv.

Orphica Brow – aplicare

Produsul este conceput special pentru sprâncenele subțiri, rare, abia vizible. Serul Orphica Brow nu este dificil de aplicat. Tot ce trebuie să știți este că trebuie aplicat după îndepărtarea machiajului. Curățarea precisă a tenului este primul pas. Un aplicator simplu face ca al doilea pas – aplicarea – să fie cât mai ușor. Trebuie să aplicați o cantitate minimă de lichid pe ambele sprâncene (de la partea interioară până la cea exterioară).

Care sunt beneficiile Orphica Brow?

  • Aplicator simplu și utilizare facilă.
  • Peptide și extracte printre ingrediente.
  • Două capacități disponibile: 4ml și 6ml.
  • Efect bun de îngrijire.

Care sunt dezavantajele Orphica Brow?

  • Preț destul de ridicat.
  • Mult timp pentru a vedea efectele.
  • Lipsa acțiunii intensive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *