Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem o expresie permanent mirată sau prea serioasă. Știți cum să oferiți un aspect sănătos sprâncelor și să le maximizați frumusețea? Este foarte simplu!

Obținerea formei corecte, culorii și definiției sprâncenelor poate reprezenta o provocare, însă efortul merită deoarece efectul final va fi incredibil!

La 5 pași distanță de sprâncene cu aspect impecabil

1. Atenție la folosirea pensetei!

Sprâncenele pensate excesiv și subțiri nu mai sunt de mult la modă. Dacă erați cândva admiratoarea înfocată a acestei tendințe, probabil că acum încercați să le regenerați, visând la sprâncene pline, accentuate… Puteți stimula procesul de creștere a sprâncenelor folosind un ser profesional. Atenție la folosirea pensetei pentru a nu smulge prea multe fire de păr. Sprâncenele rare nu mai sunt în vogă.

Puteți încerca și uleiul de ricin. Acest ulei întunecă firele de păr din zona sprâncenelor și hidratează sprânecenele pentru un aspect sănătos.

2. Periați sprâncenele cu regularitate!

Aveți sprâncene dese care arată, de obicei, dezordonate și stufoase? Există un mod simplu de a le ține sub control. Folosiți o periuță de rimel (curată și spălată mai întâi, este perfectă pentru perierea sprâncenelor) sau o periuță de dinți.

Periați sprâncenele în direcția de creștere. Sprâncenele bine îngrijite sunt mai ușor de definit prin machiaj, în plus, perierea regulată stimulează microcirculația și foliculii de păr și întărește, astfel, rădăcinile firelor de păr din zona sprâncenelor.

3. Definiți forma sprâncenelor odată pentru totdeauna!

Nu există o formă universală de sprâncene, prin urmare, fiecare dintre noi trebuie să obțină forma potrivită proporțiilor feței. Maparea corectă a sprâncenelor și pensarea firelor de păr care sunt în afara conturului sprâncenelor vă va permite să obțineți un aspect impecabil al sprâncenelor.

Marcarea punctelor unde începe și se termină sprânceana, precum și arcul, este un truc minunat pentru a facilita conturarea. Însemnați punctul de începere ținând un creion în poziție verticală spre marginea nasului; arcul este punctul de trecere a creionului prin iris, iar coada spâncenei este la colțul exterior al ochiului. Dacă sună prea complicat, apelați la ajutorul unei cosmeticiene. Aceasta vă va oferi o formă perfectă. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să pensați regulat firele nedorite de păr care cresc din nou.

4. Oferiți culoare sprâncenelor!

Nu toate femeile se pot lăuda cu sprâncene ideale, simetrice. Dacă sprâncenele dumneavoastră au zone de păr lipsă, optați pentru produse de machiaj și umpleți arcurile sprâncenelor cu culoare. Multe dintre noi avem goluri care distrug aspectul sprâncenelor – optați pentru produse de machiaj de sprânecene. Oferta este largă și putem alege dintre pudre, ceară, creioane, markeri, pomade și rimeluri. Fiecare produs ne permite să obținem un efect diferit de machiaj.

Alegeți produsul care să poată fi aplicat după preferințe și care să vă ofere aspectul dorit.

După umplerea zonelor lipsite de păr, încercați să creați un pic de contrast aplicând o picătură de anticearcăn chiar sub sprâncene. Dacă doriți să obțineți un efect mai accentuat, aplicați un produs de iluminare.

5. Optați pentru un ser și îngrijiți-vă sprâncenele!

Este ultimul, dar cel mai esențial aspect pentru a obține sprâncene impecabile. Un ser de sprâncene de calitate superioară reprezintă baza îngrijirii sprâncenelor și, de fapt, este singurul produs care le poate îngriji adecvat. Serul întărește sprâncenele, îmbunătățește atât condiția, cât și aspectul acestora și stimulează creșterea mai rapidă a firelor de păr, dacă aveți goluri. Efectul apare după doar două săptămâni, cu condiția că cumpărați un ser de sprâncene de cea mai bună calitate.

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult

Știm totul despre îmbunătățirea rapidă și eficientă a sprâncenelor

Interesul nostru în machiaj și în îngrijirea sprâncenelor este din ce în ce mai mare. Fără sprâncene bine definite, machiajul nu va arăta bine niciodată. Este o necesitate, indiferent de aspectul pe care dorim să îl creăm. În prezent, sprâncenele groase, accentuate și definite sunt la modă. Acest tip deCitește mai mult