Sprâncene superbe în 5 minute sau cum să aplicați machiajul atunci când sunteți presată de timp?

Și dumneavoastră treceți prin acest scenariu zilnic? Timpul pare să treacă mai repede dimineața. O oră se scurtează în mod misterios… Vă treziți, vă spălați pe dinți, luați micul-dejun și dintr-o dată realizați că nu mai aveți timp să vă machiați. Ce e de făcut? Sprâncenele necesită, de fapt, cea mai multă atenție, atunci când aplicați machiajul. De ce? Conturarea și umplerea sprâncenelor pot fi comparate cu o artă, deci nimic nu e atât de simplu precum pare. Dacă vreți să le îmbunătățiți rapid și într-o manieră profesionistă, citiți acest ghid. Cunoaștem modalitățile prin care puteți avea un machiaj impecabil al sprâncenelor atunci când sunteți pe fugă și ceasul ticăie fără milă!

Sprâncene impecabile în 5 minute. Este posibil așa ceva?

Desigur! Însă, acest lucru depinde de doi factori.

  1. Starea sprâncenelor dumneavoastră. Sunt netede, periate, conturate? Există zone fără păr în arcadele sprâncenelor? Este important ca sprâncenele să aibă forma corectă, astfel încât să nu fie nevoie să petreceți prea multă vreme făcând acest lucru cu ajutorul creionului sau a fardului, întrucât necesită mult timp și concentare.
  2. Produsele de machiaj folosite. Creioanele de sprâncene, pomadele și culorile sunt produse de calitate care oferă un efect incredibil, însă aplicarea acestora necesită mult timp. Dimineața ar fi mai indicat să renunțați să folosiți produse pentru un machiaj îndrăzneț, deoarece este dificil să corectați efectul atunci când aveți puțin timp la dispoziție (trebuie să îndepărtați produsul și să îl reaplicați atunci când este rezistent la apă).

Sprâncene impecabile. Cum să le obțineți în 5 minute?

Pentru a pieptăna sprâncenele neascultătoare, folosiți o perie de rimel. Mai întâi trebuie să o curățați și să o dezinfectați prin opărire. Treceți ușor cu peria printre firele de păr din sprâncene pentru a scăpa de excesul de fond de ten și țineți sub control firele de păr rebele. Acum, luați un creion de spâncene. Haideți să fim istețe, creioanele retractabile sunt cea mai bună alegere, deoarece acestea au, de obicei, duritatea perfectă, nu sunt nici prea moi, nici prea tari. Cu cât e mai subțire, cu atât e mai bine, întrucât înseamnă mai multă precizie. Începeți prin a contura sprâncenele. Linia de jos trebuie să fie mai accentuată. Linia superioară, pe de altă parte, nu are nevoie de o definire intensă, așa că nu trebuie să apăsați prea tare creionul, de fapt, ar trebui să o estompați ușor, folosind o perie specială pentru sprâncene sau o perie de rimel, așa cum am menționat deja.

Umpleți sprâncenele cu culoare. Începeți din partea interioară de lângă nas și trasați linii asemănătoare firelor de păr cu mișcări delicate. Treceți la capătul sprâncenelor și țineți cont că zona aceasta ar trebui să fie mai subțire și mai definită. În caz contrar, sprâncenele vor arăta un pic dezordonate și, cu siguranță, nu impecabile. Culoarea ar trebui să fie puțin mai deschisă la începutul sprâncenelor și mai intensă spre coadă. Dacă sunteți suficient de pricepută, puteți încerca două creioane în culori diferite pentru un efect ombre perfect, dar puteți obține acest efect folosind și un singur creion. Intensitatea culorii și presiunea folosită în timpul aplicării produsului sunt cele două aspecte care contează cel mai mult.

Rețineți că partea superioară a sprâncenelor accentuată nu arată bine, astfel încât puteți estompa ușor folosind o perie pentru spâncene. Periați excesul de produs și pudrați ușor sprâncenele cu o pudră translucidă. Dacă doriți, puteți defini din nou capătul sprâncenelor. Întreaga procedură de machiaj poate dura mai mult de 5 minute la început, dar vă asigurăm că după 4-5 încercări, va dura maxim 5 minute, folosind un singur creion profesional.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult