Serul de sprâncene NANOBROW - CLASAMENT

Serul de sprâncene NANOBROW

cel mai bun ser de sprâncene NanobrowSerul de sprâncene Nanobrow este cel mai bun produs disponibil în comerț, care vă permite să vă definiți privirea și să oferiți ochilor cea mai atractivă încadrare. Serul este recomandat atât de specialiști, cât și de utilizatoarele obișnuite. Pentru calitate, pentru facilitatea utilizării, pentru efectele spectaculoase și de lungă durată.

Cum acționează serul Nanobrow?

Nanobrow este un ser concentrat de sprâncene care acționează eficient datorită amestecului excelent de ingrediente de hrănire, reparare, consolidare și înfrumusețare. Lista ingredientelor nu este lungă, dat este bine gândită – nu conține substanțe nedorite precum siliconi sau parabeni, ci doar substanțe vegetale de cea mai bună calitate. Aceste componente oferă Serului Nanobrow calități specifice.

 1. Extractul Baikal skullap întărește, previne căderea firelor de păr și accelerează procesul natural de creștere a sprâncenelor.
 2. Extractul din germeni de soia oferă proteine esențiale pentru sănătatea sprâncenelor, întărind și revitalizând foliculii de păr.
 3. Extractul din germeni de grâu oferă strălucire, elasticitate și netezime, repară sprâncenele pensate excesiv.
 4. Extractul de ginseng are un efect de reparare, consolidează foliculii și îndesește sprâncenele.
 5. Arginina acumulează și leagă moleculele de apă în interiorul sprâncenelor, oferind hidratare, strălucire și întărire.
 6. Provitamina B5 întărește foliculii de păr, oferind substanțe nutritive, hidratând pielea și înfrumusețând sprâncenele.

mai multe informații: nanobrow.ro

După aplicare, produsul este absorbit aproape imediat, hrănind sprâncenele din interior. Deoarece bulbi puternici echivalează cu sprâncene groase, pline și fabuloase. Un aspect important este că Serul Nanobrow nu se scurge și nu alipește genele. În schimb, înfrumusețează după doar câteva săptămâni de aplicare, când veți observa sprâncene mai pline și mai întunecate, cu formă perfectă. Nanobrow stimulează creșterea sprâncenelor și umple zonele lipsite de păr de la nivelul liniei sprâncenelor. Totul prin doar câteva mișcări din aplicator.

Nanobrow – aplicare

Serul Nanobrow se aseamănă ușor unui luciu de buze, însă tubul elegant conține un ser de regenerare și înfrumusețare cu o formulă mult mai ușoară. De asemenea, produsul este incolor. Aplicatorul delicat se potrivește perfect formei sprâncenelor, permițând aplicarea cantității ideale prin doar o singură mișcare. Două mișcări din aplicator sunt suficiente pentru a hrăni firele de păr și pentru a face complet inutilă folosirea pigmenților sau pomadelor de sprâncene.

mai multe informații: nanobrow.ro

Care sunt beneficiile serului Nanobrow

 • Aplicare extrem de facilă.
 • Acționează imediat, după 2-3 săptămâni de utilizare.
 • Înlocuiește orice alt produs de sprâncene.
 • Prezintă cea mai bună compoziție de ingrediente.
 • Sprâncene mai pline, culoare accentuată, regenerare rapidă.

Care sunt dezavantajele serului Nanobrow?

 • Este disponibil doar online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *