Știm totul despre îmbunătățirea rapidă și eficientă a sprâncenelor

Interesul nostru în machiaj și în îngrijirea sprâncenelor este din ce în ce mai mare. Fără sprâncene bine definite, machiajul nu va arăta bine niciodată. Este o necesitate, indiferent de aspectul pe care dorim să îl creăm. În prezent, sprâncenele groase, accentuate și definite sunt la modă. Acest tip de înfățișare este în tendințe de câteva sezoane și nu credem că ne vom întoarce la moda sprâncenelor subțiri.

Ce se întâmplă dacă sprâncenele dumneavoastră sunt subțiri, rare, neuniforme? Știați că puține femei sunt mulțumite de forma și „calitatea” sprâncenelor? Astăzi, sunteți pe cale să aflați cum puteți să le îmbunătățiți într-un mod cât mai facil.

Cum să vă îmbunătățiți rapid și eficient sprâncenele?

1. Tratament cu ulei pentru sprâncene

Este o denumire interesantă pentru o metodă veche și aproape arhaică, utilizată de bunicile și străbunicile noastre. Tratamentul cu ulei pentru sprâncene constă în aplicarea unui ulei natural la nivelul arcurilor sprâncenelor. Evident, trebuie să fie un ulei cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul și de a stimula creșterea părului. Uleiul de ricin, extras din semințele frumoasei plante de ricin, este perfect în acest scop.

Uleiul de ricin hrănește, întărește, repară, dar și intensifică nuanța sprâncenelor. În același timp, uleiul are un efect de îngrijire la nivelul pielii din jurul sprâncenelor. Singurul dezavantaj este timpul: uleiul de ricin necesită mult timp pentru a oferi efecte vizibile. Este un tratament eficient cu condiția să aveți răbdare.

2. Mască bogată în vitamine preparată acasă pentru sprâncene

Este un tratament de hrănire a sprâncenelor în profunzime, o mască naturală care se lasă să acționeze la nivelul sprâncenelor timp de câteva minute pentru a repara, hidrata și reconstrui firele de păr din zona sprâncenelor. Această mască de îngrijire profundă și de reparare a sprâncenelor este oferită deseori în saloanele de frumusețe în urma aplicării pigmentului de sprâncene.

Uleiurile și vitamine sunt agenții principali de hidratare, prin urmare, dacă doriți să preparați masca acasă, nu uitați să adăugați următoarele ingrediente: apă de trandafir, ulei natural, proteine de mptase, argilă cosmetică albă sau roz, suc sau gel de aloe, drojdie, lanolină, miere. Aceste substanțe abundă în vitamine (inclusiv A, B, E, F) și sunt bogate în minerale: siliciu, zinc, seleniu, precum și leticină și o serie de alte ingrediente benefice. Astfel, sprâncenele devin elastice, pline de vitalitate, puternice și groase, mai întunecate, și capătă un aspect sănătos și hidratat. Spuneți la revedere sprâncenelor subțiri, rare și fragile!

3. Ser de creștere a sprâncenelor

Nimic nu va repara și regenera sprâncenele la fel de intens precum un ser de sprâncene. Cele mai bun seruri au capacitatea de a volumiza sprâncenele pe toată lungimea în doar o lună. Primele efecte apar după aproximativ două săptămâni.

Un ser de sprâncene conține ingrediente care repară și întăresc foliculii de păr și îmbunătățesc aspectul, promovând regenerarea rapidă. Un ser de sprâncene de calitate superioară regenerează sprâncenele pensate excesiv, stimulează creșterea firelor de păr care nu am mai crescut de mulți ani. Acest efect incredibil se datorează capacității de pătrundere a serului la nivelul structurii părului: ingredientele sale intră în piele și îmbunătățesc diviziunea celulară, stimulând astfel foliculii inactivi de mult timp.

Un ser de sprâncene acționează din interior, dar și la suprafața sprâncenlor, întărind tulipina și îmbunătățind aspectului părului. O calitate de necontestat a acestui tip de ser este aplicarea simplă la nivelul sprâncenelor o dată pe zi, înainte de culcare.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult