Sprâncene în formă de pene – cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon.

Sprâncene în formă de pene – de unde a început?

Sprâncene frumoase, uniforme, bine nuanțate și conturate aproape perfect au fost elementul esențial al machiajului purtat de fiecăre celebritate, blogger de frumusețe, star de cinema sau muzician. Această perfecțiune geometrică necesită mult efort, mult timp și, ca să fim sincere, nu oricine poate trasa linii perfecte… De aceea, majoritatea femeilor au ignorat cu totul acest tip de machiaj. Mario Dedivanovic, celebrul artist de machiaj al starurilor și idolul celebrităților (precum Kim Kardashian) a inventat o tendință complet nouă – sprâncenele în formă de pene.

Sprâncene în formă de pene – ce înseamnă?

Înseamnă a experimenta cu forma sprâncenelor, ceea ce, de cele mai multe ori, nu se termină tocmai bine. Foarte des, modificarea formei sprâncenelor poate schimba complet trăsăturile feței și poate adăuga fie un aspect femecător, fie perturba armonia chipului. Sprâncenele ne pot transforma expresia de la femei inaccesbile, meschine, până la optimiste și prietenoase. Mario Dedivanovic a tras concluzia că sprâncenele la modă, postate pe Instagram pot fi exagerate, false, prea accentuare și chiar sfidătoare și vulgare. În orice caz, deoarece sprâncenele sunt un element de machiaj extrem de important și ar trebui înfrumusețate, acesta a oferit ”metoda de aur”, o formă nouă, mai delicată și mai naturală de sprâncene – sprâncenele sub formă de pene. Această tendință presupune perierea și conturarea delicată a formei sprâncenelor pentru a accentua frumusețea ochilor.

Cum se efectuează tenhica sprâncenelor sub formă de pene?

Înainte de a începe conturarea sprâncenelor în formă de pene, pensați firele de păr în plus și îndepărtați machiajul. Doar acum puteți începe stilizarea.

Pentru sprâncene în formă de pană aveți nevoie de:

 • fard de ochi,
 • periuță tuș de ochi sau creion de ochi,
 • ceară sau gel de sprâncene incolor,
 • perie de sprâncene,
 • anticearcăn sau creion în nuanță neutră.

Sprâncene în formă de pene – instrucțiuni

 1. Periați sprâncenele în sus pentru ca firele de păr să fie îndreptate spre tâmple.
 2. Cu periuța și fardul de ochi (puteți, de asemenea, folosi un creion de ochi) conturați partea superioară a sprâncenelor. Începeți la o treime din întreaga lungime a sprâncenei și aplicați spre colțul extern al ochiului.
 3. Accentuați, de asemenea, marginea inferioară a sprâncenelor. Aceasta poate fi expresivă, prin urmare, trasați linia printr-o mișcare delicată, dar rapidă. Trasați de la începutul sprâncenei în sus, apoi continuați înspre tâmplă.
 4. Acum este timpul să obțineți un efect optic de sprâncene dese. Umpleți conturul sprâncenelor abia creat. Trasați linii scurte cu creionul sau periuța înmuiată în pomadă pentru a imita firele de păr. Este important să potriviți culoarea produsului cu nuanța naturală a părului. Periați sprâncenele în sus și corectați toate imperfecțiunile.
 5. Sub linia inferioară a sprâncenelor, aplicați anticearcăm sau un fard de ochi deschis la culoare pentru a deschide ochiul și pentru a ridica optic marginea sprâncenei.
 6. Este timpul să ”disciplinați” sprâncenele: aplicați un ser sau o ceară incoloră de sprâncene și periați în sus. Evident, sprâncenele groase și întunecate în mod natural sunt mai ușor de stilizat pentru a obține efectul de pene. Din fericire, în cazul sprâncenelor subțiri și rare, efectul merită, de asemenea, efortul.

În timpul efectuării sprâncenelor în formă de pene, nu subliniați niciodată întreaga sprânceană așa cum ați proceda în cazul conturării normale. Umpleți doar partea inetrioară și periați întotdeauna în sus.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Știm totul despre îmbunătățirea rapidă și eficientă a sprâncenelor

Interesul nostru în machiaj și în îngrijirea sprâncenelor este din ce în ce mai mare. Fără sprâncene bine definite, machiajul nu va arăta bine niciodată. Este o necesitate, indiferent de aspectul pe care dorim să îl creăm. În prezent, sprâncenele groase, accentuate și definite sunt la modă. Acest tip deCitește mai mult