Ulei de ricin sau ser de sprâncene? Ce produs e mai bun pentru a stimula creșterea sau regenerarea sprâncenelor?

Uleiul de ricin este un remediu pentru multe probleme ale părului, genelor și sprâncenelor. Face concurență puternică produselor cosmetice profesionale, cum ar fi serurile de sprâncene. Dumneavoastră știți care produs este mai bun și care este cea mai bună alegere pentru stimularea creșterii sprâncenelor?

Înainte de a începe să cumpărați produse de îngrijire a sprâncenelor, ar trebui să asigurați un nivel suficient de hidratare și hrănire din interior. O alimentație bogată în vitamine, ingrediente minerale și acizi grași contează enorm și nu puteți uita acest aspect.

Să reținem, de asemenea, că îngrijirea adecvată a sprâncenelor este esențială pentru a avea sprâncene groase, sănătoase și pline.

Îngrijirea zilnică a sprâncenelor 

Îngrijirea sprâncenelor presupune activități care asigură o hrănire și hidratare adecvate, atât pentru sprâncene cât și pentru pielea din jurul sprâncenelor. Nu este vorba doar de aplicarea unui ser. De asemenea, trebuie să vă amintiți:

  • să îndepărtați temeinic machiajul
  • să aplicați uleiuri pe suprafața sprâncenelor
  • să masați ușor zona sprâncenelor
  • să folosiți un ser de sprâncene
  • să pieptănați sprâncenele

Serul de sprâncene și uleiul natural pot fi folosite alternativ, dar ar trebui să alegeți în cunoștință de cauză, deoarece doar unul dintre acestea oferă rezultate rapide, pe termen lung și vizibile. Celălalt contribuie la îmbunătățirea sprâncenelor, dar este recomandat ca produs suplimentar la tratamentul adecvat.

Ce e mai bine – să aplicăm ulei de ricin pentru creșterea sprâncenelor sau să folosim în mod regulat un ser profesional de sprâncene?

Serul de sprâncene: avantaje & dezavantaje

Serurile de sprâncene sunt, de obicei, alcătuite din substanțe precum baicapil – o combinație de trei extracte de plante (Baikal skillcap, germeni de grâu și germeni de soia) care întăresc sprâncenele și stimulează procesul de reprare și de creștere. Un aspect benefic este dacă serul conține doar ingrediente naturale și substanțe de stimulare a creșterii sprâncenelor.

Serul de sprâncene prezintă o mulțime de beneficii. În primul rând, acesta acționează la nivelul foliculilor de păr, prin urmare, este mult mai eficient și oferă efecte mai durabile. De asemenea, este mai ușor de aplicat datorită aplicatorului convenabil și formulei ușoare care se absoarbe imediat. Prețul reflectă calitățile produsului.

Necesitatea pentru un tratament de lungă durată și aplicarea zilnică pot fi considerate un dezavantaj, însă vă veți obișnui ușor.

Uleiul de ricin pentru sprâncene: avantaje & dezavantaje

Uleiul de ricin natural, bogat în acizi grași (inclusiv acidul ricinoleic – un ulei unic, antibacterian) și substanțe nutritive, reprezintă o alternativă populară la serul de sprâncene. În orice caz, poate înlocui serul profesional de întărire a sprâncenelor?

Efectul utilizării uleiului de ricin pentru sprâncene este pozitiv deoarece (prin aplicare regulată) hrănește, întărește și revitalizează foliculii, ceea ce înseamnă sprâncene puternice, groase și întunecate. Este un mod natural de a obține sprâncene mai pline.

Din păcare, aplicarea uleiului de ricin la nivelul sprâncenelor are și câteva dezavantaje deoarece uleiul este, de obicei, dens și are nevoie de mai mult timp pentru a se absorbi. Este mai ieftin decât un ser de sprâncene, dar aceasta înseamnă că oferă efecte mai slabe. Uleiul va hrăni, hidrata și întări sprâncenele, dar fără a declanșa un proces de creștere mai rapid.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult