Serul de înfrumusețare a sprâncenelor RAPIDBROW

Serul Rapidbrow nu este lăudat de toată lumea. Totuși, există un grup destul de mare de femei care îl recomandă. Nu este un produs profesional dar este potrivit pentru uz casnic, pentru persoanele care nu au așteptări extrem de mari de la un ser de sprâncene.

Cum acționează serul RAPIDBROW?

Similar versiunii identice de înfrumusețare a genelor, Hexatein® 2 Complex este baza serului Rapidbrow, oferindu-i toate proprietățile. Ce este? Este un amestec unic de proteine, peptide și substanțe nutritive. Acestea acționează ca un botox de sprâncene, redând vitalitatea și tinerețea sprâncenelor. De aceea, Rapidbrow hrănește, întărește și volumizează fără a încărca sprâncenele. Problema este că serul Rapidbrow acționează foarte lent; efectul poate fi observat abia după aproximativ 2 luni. Așteptarea îndelungată a rezultatelor (vagi) este o problemă frecvent adusă în discuție în recenzii.

RAPIDBROW – aplicare

Serul Rapidbrow este echipat cu un aplicator sub forma unei periuțe de rimel standard din nailon. Este un pic mai mic. De aceea, este potrivit pentru mărimea sprâncenelor. Acest tip de aplicator – baghetă rimel – facilitează perierea, dar nu colectează cantitatea adecvată de ser. De aceea, este nevoie de câteva mișcări din aplicator pentru ca serul să poată fi aplicat corespunzător pe fiecare sprânceană.

Care sunt beneficiile serului RAPIDBROW?

  • Șase ingredinete de îngrijire.
  • Efect eficient de hrănire, hidratare și întărire.
  • Nu îngreunează sau alipește sprâncenele.

Care sunt dezavantajele RAPIDBROW?

  • Aplicatorul doar arată confortabil însă, de fapt, face aplicarea mai dificilă.
  • Efecte vizibile slabe.
  • Rezultatele apar după săptămâni lungi de aplicare.
  • Nepotrivit pentru utilizare profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *