Serul de sprâncene LONG 4 LASHES

Chiar dacă numele poate fi derutant, produsul este conceput pentru îngrijirea sprâncenelor. Oceanic Long 4 Lashes se găsește pe piață în două versiuni – ser de stimulare a creșterii genelor și ser de sprâncene. Lipsa unui nume individual pentru balsamul de sprâncene produce confuzie.

Cum acționează serul de sprâncene LONG 4 LASHES?

Este un ser care stimulează creșterea sprâncenelor. Multe femei sunt încântate de efect. Cu toate acestea, există și persoane pe care serul de sprâncene Long 4 Lashes nu reușește să le satisfacă, ceea ce înseamnă că produsul nu este întotdeauna eficient. Oferă o bună fortifiere și îmbunătățește semnificativ starea sprâncenelor pentru o creștere subtilă a volumului. Compoziția versiunii de ser pentru sprâncene este aproape aceeași ca a celui pentru gene – ingredientele nu au fost selectate exclusiv pentru nevoile sprâncenelor. De asemenea, trebuie să știți că pantenolul, alantoina și acidul hialuronic sunt acompaniate de parabeni extrem de nocivi. Serul pentru îmbunătățirea sprâncenelor Long 4 Lashes nu este potrivit pentru toată lumea.

Serul de înfrumusețare a sprâncenelor LONG 4 LASHES – aplicare

Serul trebuie aplicat o dată pe zi înainte de culcare. Este necesar ca acest lucru să devină o practică regulată. Serul de sprâncene Long 4 Lashes are un aplicator longitudinal, moale, ușor curbat, care vă permite să aplicați foarte simplu lichidul incolor. Formula ușoară este absorbită într-o clipă, dar există riscul ca produsul să se scurgă.

Care sunt beneficiile serului de sprâncene LONG 4 LASHES?

  • Un produs de fortifiere eficient.
  • Un aplicator bine conturat, ușor de folosit.
  • O formulă care se absorbe rapid.
  • Un preț competitiv.

Care sunt dezavantajele serului de sprâncene LONG 4 LASHES?

  • Consistența poate face ca lichidul să se scurgă pe pleoape.
  • Parabeni nocivi.
  • Eficiență slabă – nu funcționează în unele cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *