3 Tips Uimitoare Pentru Îngrijirea Unghiilor acasă

Fie că vreți să faceți confortabil spa acasă sau simplu să vă mențineți unghiile sănătoase și frumoase, există câteva principii de bază pe care trebuie să le țineți minte. Indiferent dacă aveți nevoie de sugestii pentru unghii unghii bine tăiate sau v-ați strâns acasă cu echipamente de manichiură, avem 3 sfaturi și trucuri uimitoare pentru îngrijirea unghiilor acasă.

Pastrare hidratat și sănătos

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru îngrijirea unghiilor acasă este să vă mențineți cuticulele moi și bine îngrijite. Prin lubrifierea cuticulelor se îmbunătățește aspectul și se reface și se blochează apa și umiditatea în unghiile tale. Dacă vrei ca unghiile tale să arate îngrijite, folosești o cremă hidratantă de mâini în fiecare zi și poate chiar mai multe când este cazul. Folosește un balsam sau o cremă hidratantă pentru mâini, care să conțină ingrediente nutritive și hidratante. Acestea sunt grăsimea și uleiul bun pentru hidratarea unghiilor. Pentru îngrijirea zilnică a unghiilor, îți poți folosi degetele și ar trebui să eviți folosirea unei pila pentru unghii.

Eliminarea luciului cu uscarea aerului

Aplicarea luciului sau a lacului de unghii necesită o bază perfectă – adică unghiile bine pregătite. O altă problemă importantă pentru a obține luciul perfect al unghiilor este o uscare relativ rapidă a luciului. După aplicarea lacului de unghii, lăsați unghiile să se usuce complet la rece pentru a preveni îmbătrânirea. În plus, evitați expunerea la căldură excesivă și folosiți uscătorul de păr la dimensiune minimă, astfel încât să nu compromiteți aspectul și structura unghiilor. În acest fel, o senzație de umiditate poate fi rapid reducăoară utilizând uscarea aerului.

Smalțarea hidratantă adecvată

De la smalțul colorat până la cele cu strasuri sau unghiile 3D, există multe opțiuni de smalț care pot face o diferență. Pentru a preveni uscarea și fragilețea unghiilor, asigurați-vă că folosiți smalțuri hidratante care să arate adecvat și să se usuce rapid. Există diverse mărci de smalț care conțin ingrediente speciale hidratante, care pot fi încorporate în manipulari. De asemenea, trebuie să folosiți fiecare tip de lac de unghii în conformitate cu indicațiile de pe ambalaj și să evitați supra-aplicarea.

Unghiile Acrilice

Unghiile acrilice sunt mai durabile decât cele reale și pot dura câteva săptămâni fără necesitatea reaplicării și evitarea deteriorării. Unghiile acrilice se aplică pe formă și uscat, oferind astfel rupere și durabilitate prin prevenirea zgarieturi. De asemenea, nu se descompun și pot fi folosite în special cu modele, picturi și aplicații și pot fi, de asemenea, eliminate prin aburire. Unghiile acrilice trebuie îngrijite prin șters ușor și lubrifierea cuticulelor, astfel încât să poată dura până când trebuie eliminate. Majoritatea produselor de îngrijire se mențin mai bine și sunt mai comfortabile folosind unghiile acrilice.

Concluzie

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că îngrijirea unghiilor și a mâinilor presupune să fim foarte atenți și să urmăm cu strictețe instrucțiunile de îngrijire a unghiilor. Pentru a preveni îmbătrânirea unghiilor, trebuie să lubrifiați cuticulele, să aplicați smalțul cu strictețe și să vă uscați unghiile la rece. În plus, îți vei ajuta degetele și unghiile folosind produse și uleiuri hidratante și vitamine esențiale în fiecare zi. Dacă urmați aceste sfaturi de bază, aveți șanse să aveți o manichiură la domiciliu ca la salon.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult