Noţiuni de bază pentru bărbieritul cu ajutorul unei brici

Bărbieritul cu ajutorul unei brici poate fi o activitate relaxantă și împlinitoare, dacă se ține cont de acele câteva reguli. Majoritatea bărbaților adoră un look bine îngrijit și simt o satisfacție pe care doar un bărbierit cu ajutorul unei brici îl poate oferi. Un bărbierit corect effectuat, care să lase buzele fine, oferă o senzație de prospețime și infrumusețează fața. Acest articol vă va arăta ce aveți nevoie pentru un bărbierit corect cu ajutorul unei brici și cum să folosiți această metodă pentru obținerea unui look perfect.

Ce aveți nevoie?

 • Brici de calitate
 • Gel de ras sau spumă de ras
 • Lame de schimb
 • O periuță de curățare
 • Un prosop moale
 • Crema de ras sau un balsam după ras

Cum arată un bărbierit corect cu brici?

Bărbieritul cu brici este arta bărbieritului. Asigurați-vă că brici este curată și bine întreținută, deoarece aceasta vă face mai eficient și mai sigur. Un bărbierit corect constă în patru pași simpli: pregătirea feței, prepararea pielii, bărbieritul și îngrijirea post-ras

Pregătirea feței

Înainte de a începe bărbieritul, este important să vă pregătiți pielea pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a preveni iritarea. În primul rând, este esențial să umeziți pielea. Apa fierbinte este cea mai bună opțiune, deoarece va ajuta părul să fie mai ușor să se taie. După ce ați umezit complet pielea, începeți să aplicați o spumă de ras sau un gel pentru a preveni iritarea. Acesta va influența, de asemenea, performanța brici. După ce ați aplicat spuma sau gelul, lăsați-l să acționeze timp de câteva minute, astfel încât părul să fie înmuiat și mai ușor de curățat.

Prepararea pielii

Înainte de a începe bărbieritul propriu-zis, este important să vă pregătiți piela. Acest lucru se poate face prin mănăstirea acesteia, astfel încât să fiți sigur că nu veți răni pielea. Acest lucru se poate face utilizând un prosop umezit cald care să contribuie la contracararea zonelor tensionate ale feței.

Bărbieritul propriu-zis

Un bărbierit corect trebuie să se facă întotdeauna împotriva liniei de creștere a părului. Acest lucru se poate realiza folosind unghiuri de bărbierit diferite pentru a obține o anumită formă. Bărbieritul trebuie făcut parțial pentru a preveni tăieturile. Este deosebit de important să țineți mereu o presiune constantă asupra brici. Aceasta va face fața să fie mai curată și mai bine definită.

Îngrijirea post-ras

Îngrijirea post-ras este, de asemenea, esențială. Un duș fierbinte este recomandat pentru a se asigura că toate reziduurile sunt îndepărtate. Este, de asemenea, important să folosiți o cremă sau un balsam după ras pentru a ajuta pielea să se refacă și pentru a preveni uscarea. Aceste produse sunt recomandate deoarece acestea ajută la hidratarea pielii și la protejarea de iritații.

Câteva lucruri de care să țineți cont

 • Asigurați-vă că brici este curată și bine întreținută
 • Umeziți pielea în prealabil folosind apă fierbinte
 • Aplicați gel sau spumă pentru a preveni iritarea
 • Bărbieriți împotriva liniei de creștere a părului
 • Păstrați o presiune constantă asupra brici pentru a preveni tăieturile
 • Folosiți un duș fierbinte după ras pentru a îndepărta reziduurile și a preveni iritarea
 • Aplicați cremă sau balsam după ras pentru a ajuta la hidratarea pielii și la protejarea de iritații

Bărbieritul cu brici poate fi un proces relaxant și împlinit, dacă țineți cont de câteva lucruri de bază. Aceste câteva sfaturi și trucuri sunt esențiale pentru realizarea unui look perfect și pentru prevenirea tăieturilor și a iritării pielii.

Putere Gogo Rangeri: Noul produs de machiaj de la GlamGlow!

Din 1992 de când am fost introdus prima dată cu Grupul de Justiție Power Rangers, ne-am îndrăgostit de aceste forțe super eroice care rulează prin televiziuni și prin cinematografe. Generațiilor de fani, încă de atenție atunci când vine vorba de Grupul de Justiție Power Rangers și de tot ce înseamnă,Citește mai mult

Pas cu pas: Ingrijirea pielii cu acneea

Acest ghid pas cu pas detaliază o rețetă pentru îngrijirea pielii cu acnee de la zero. Acnee facială poate fi un subiect complicat și dureros pentru mulți oameni, dar felul în care ne îngrijim de pielea noastră poate determina cât de repede sau lent poate fi tratamentul. Încearcă să îțiCitește mai mult