Umplerea sprâncenelor. Ce greșeli ar trebui să evitați?

Dacă considerați că umplerea sprâncenelor e floare la ureche, știți deja ce greșeli nu trebuie să faceți. Vă provocăm să le descoperiți dacă nu vă numărați printre cele care realizează într-un mod absolut greșit această procedură! Aflați care sunt cele mai populare greșeli în ceea ce privește machiajul sprâncenelor.

Obsesia pentru sprâncene și machiaj perfect de sprâncene pare că nu va trece niciodată. De fapt, devine din ce în ce mai intensă. De aceea, ar trebui să căutați o mulțime de sfaturi privind umplerea sprâncenelor pentru un look perfect. Sau de fapt, sfaturi despre cum să NU procedați.

Care sunt elementele esențiale ale machiajului sprâncenelor?

  • Obținerea unor sprâncene modelate de o profesionistă în arta sprâncenelor.
  • Alegerea produselor de machiaj potrivite.
  • Definire accentuată a sprâncenelor, fără exagerări.

Sunt doar trei lucruri care asigură un look perfect, dar există atât de multe greșeli, pe care probabil că le veți face.

MACHIAJUL SPRÂNCENELOR – CELE MAI FRECVENTE GREȘELI

Umplerea sprâncenelor fără formă

Haideți să discutăm despre chestiunile elementare. Pentru un efect plăcut, sprâncenele trebuie mai întâi să aibă o formă. Machiajul sprâncenelor nu va avea niciodată succes dacă există fire de păr inutile în fara arcadelor, sau mai rău, dacă cele două sprâncene se unesc într-una singură. Înainte de machiaj, trebuie să vă pensați și să dați o formă sprâncenelor dumneavoastră!

Machiaj prea închis la culoare

Alegerea produselor potrivite este, de asemenea, esențială. Care sunt cele mai bune produse cosmetice? Tipul acestora nu este la fel de important precum culoarea. Cea mai frecventă greșeală de machiaj al sprâncenelor este folosirea culorilor prea întunecate sub formă de pomadă, pudră sau creion. Nu uitați să potriviți fardul de sprâncene cu nuanța naturală a părului sau cu vopseaua de păr. Blondul platinat nu se potrivește perfect cu sprâncenele negre.

Geometrie greșită (formă)

Deseori, fetele marchează în mod greșit punctul de început, arcul și sfârșitul sprâncenelor. Unele dintre ele nici măcar nu marchează, ci trasează liniile la întâmplare. Este o greșeală de machiaj al sprânceanelor care poate ajunge să distrugă simetria feței. Nu uitați că cele două arcade ale sprâncenelor nu trebuie să fie prea apropiate sau prea îndepărtate, iar sfârșitul lor ar trebui să fie într-un anumit punct. Verificați regulile pentru a avea cea mai bună formă de sprâncene.

Arcadă prea ascuțită

Geometria se referă și la obținerea arcuirii corecte, care poate fi fie delicată, fie ascuțită. O arcuire prea înaltă și ascuțită constituie o mare greșeală, întrucât sparge proporțiile feței. Cu toate acestea, regula este simplă. Cu cât sunt mai evidente trăsăturile faciale, cu atât mai delicate și rotunjite vor fi sprâncenele.

Arcade prea groase

Nici definirea unor arcade prea groase nu este o idee bună. Acest lucru poate fi catalogat ca fiind un machiaj prea accentuat și îndrăzneț, care distruge proporțiile chipului și concentrează întreaga atenția asupra sprâncenelor. Faceți tot posibilul să păstrați grosimea naturală, păstrați-le nici prea subțiri, nici prea groase.

Linie prea ascuțită

O altă greșeală care ne face să arătăm ca personajele din desenele animate și strică efectul natural este să folosim prea multă culoare și să conturăm sprâncenele într-un mod prea strident. În măsura în care capătul sprâncenelor poate fi mai bine definit, începutul și arcul sprâncenei ar trebui să fie puse în evidență într-un mod subtil (puteți chiar să estompați un pic pentru a crea un look natural).

Nepieptănatul sprâncenelor

Finalmente, cea mai puțin populară greșeală, totuși, poate transforma machiajul de la perfect la haotic. Acest lucru este cauzat de nepieptănărea sprâncenelor înainte și după umplere. Există perii gata făcute, dar nu ezitați să folosiți bagheta curată a unui rimel vechi.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult