5 modalități lipsite de efort de a avea sprâncene impecabile & fabuloase

Machiajul impecabil începe cu sprâncene pe măsură. Dacă nu se potrivesc cu chipul dumneavoastră și au o formă greșită, chiar și cel mai încântător machiaj va arăta jalnic. Prin urmare, înainte de a depune efort în realizarea machiajului feței și ochilor, îmbunătățiți aspectul sprâncenelor. Aflați ce trebuie să faceți pentru a avea sprâncene mai sănătoase, mai pline și mai frumos conturate. 

Cum puteți obține sprâncene frumos conturate? Nu le mai pensați!

Firele de păr în plus dau un aspect neîngrijit și strică simetria sprâncenelor, însă, ”deficitul” este și mai inestetic. Expresia feții devine caricaturală, în plus, sprâncenele subțiri ne îmbătrânesc. De aceea, ar trebui să fim atente atunci când ne pensăm sprâncenele sau, ideal, să ne lăsam pe mâna unui specialist. Un estetician va ști care fire de păr trebuie pensate și care nu. Este suficient să apelăm la ajutor profesional o dată pentru a putea apoi să le menținem forma.

Cum puteți obține sprâncene frumos conturate? Folosiți un ser de sprâncene!

Ce puteți face atunci când vă confruntați cu problema unor sprâncene pensate excesiv? Le puteți corecta cu un ser de sprâncene special conceput. Cele mai bune seruri acționează rapid, astfel încât, în doar două săptămâni veți putea observa efectele de creștere a firelor de păr! De asemenea, serul vă permite să camuflați toate zonele lipsite de păr și că umpleți golurile în arcurile sprâncenelor cu noi fire de păr, întărindu-le și hrănindu-le în același timp. Lăsați un ser de sprâncene să vă schimbe radical rutina de înfrumusețare. Reparați și regenerați sprâncenele utilizând un ser de sprâncene eficient.

Cum puteți obține sprâncene frumos conturate? Pieptănați, periați, stilizați!

Persoanele cu sprâncene stufoase întâmpină, de obicei, probleme în obținerea unui aspect îngrijit. Cum să mențineți sub control firele de păr rebele? Testați un gel de sprâncene incolor care poate oferi sprâncenelor un aspect neted și îngrijit. Înmuiați un aplicator în gel și alunecați-l la nivelul sprâncenelor, apoi așteptați ca produsul să se fixeze.

Dacă nu vă plac sprâncenele cu o nuanță deschisă și doriți un plus de culoare, în locul unui gel, optați pentru un rimel de sprâncene maro, în cea mai apropiată nuanță de culoarea naturală a părului. Rimelurile de sprâncene oferă o nuanță frumoasă, conturează și, de asemenea, hrănesc sprâncenele.

Cum puteți obține sprâncene frumos conturate? Găsiți forma potrivită!

Suntem înzestrate cu chipuri, ochi, pomeți și nasuri de diferite forme. Acesta este motivul pentru care este necesar să ne conturăm sprâncenele individual. Uitați de tiparele universale de sprâcene, acestea nu vă vor oferi o formă impecabilă.

Forma perfectă a sprâncenelor poate fi găsită foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să marcați cele 3 puncte – punctul unde începe sprânceana, arcul, și punctul unde se termină sprânceana. Pentru a găsi punctul unde începe sprânceana, folosiți un creion, țineți-l înclinat de la partea laterală a nasului și prin colțul intern al ochiului – acesta este punctul unde începe sprânceana. Acum, luați creionul, țineți-l din partea laterală a nasului înspre mijlocul ochiului – aici este arcul sprâncenei. În cele din urmă, țineți creionul din partea laterală a nasului către colțul exterior al ochiului – aici este punctul unde se termină sprânceana.

Cum puteți obține sprâncene frumos conturate? Colorați-le!

Puține femei se pot lăuda cu sprâncene impecabile, fără zone lipsite de păr și goluri care strică tot aspectul. Dacă nu sunteți una dintre norocoase, optați pentru produse de machiaj, special concepute pentru sprâncene Puteți alege între pudră, ceară, pomadă, pigment sau creion, aplicându-le pentru a camufla golurile și pentru a intensifica nuanța. Îndemânarea, preferințele, nevoile și efectele pe care doriți să le obțineți se vor reflecta în machiajul sprâncenelor.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult