Cum să ne îngrijim sprâncenele pentru un aspect cât mai frumos?

Sprâncene perfecte? Există femei care cred că sprâncenele impecabile sunt imposibil de obținut. Deși multe dintre noi nu suntem mulțumite de aspectul sprâncenelor, nu facem foarte multeeforturi pentru a le îmbunătăți și, în multe cazuri, nu prea știm cum să le îngrijim adecvat pentru un aspect ireproșabil. Descoperiți cum trebuie să protejați pentru a obține sprâncene minunate care să vă încadreze perfect fața. 

Cum să avem grijă de sprâncene? Un ghid profesional

1. Cum să avem grijă de sprâncene? Serul

Un ser de sprâncene bun este primul și cel mai important produs pe care trebuie să-l cumpărați. Sprâncenele frumoase nu apar de nicăieri. Trebuie să le ajutați cu produse care acționează din interior, îmbogățite cu substanțe de întărire a foliculilor. Astfel, veți stimula creșterea unor sprâncene superbe, intens colorate, groase și sănătoase. Un ser de sprâncene nu facilitează doar regenerarea firelor de păr, ci ne permite, de asemenea, să le redefinim forma și să obținem arcuri puternice, ideale.

Cele mai bune seruri de sprâncene oferă efecte vizibile după aproximativ două săptămâni, întărind foliculii și intensificând diviziunea celulată la nivelul structurii părului.

2. Cum să avem grijă de sprâncene? Îndepărtarea delicată a machiajului

Frecarea sprâncenelor, precum și utilizarea demachiantelor care conțin ingrediente necorespunzătoare nu va îmbunătăți condiția sprâncenelor și poate deteriora firele delicate de păr. O cantitate prea mare de alcool usucă și slăbește sprâncenele, astfel încât firele de păr devin fragile și încep să cadă atunci când sunt șterse cu o dischetă de bumbac. Prin urmare, rețineți să folosiți produse demachiante cu acțiune delicată, cu efect de îngrijire și fără substanțe controversate.

3. Cum să avem grijă de sprâncene? Aveți grijă ce fel de produse de machiaj folosiți!

Dacă aveți sprâncene delicate și aveți nevoie de multe produse de machiaj pentru a arăta bine, este de reținut că un aspect esențial este calitatea produselor de machiaj. Dacă folosiți pomade, pudre sau rimeluri, verificați dacă au alcool în compoziție și asigurați-vă că există cel puțin o substanță de îngrijire a sprâncenelor.

De asemenea, rețineți că produsele durabile, precum pomadele, nu pot fi îndepărtate doar cu apă sau cu un demachiant cu acțiune delicată, frecarea inutilă a sprâncenelor ducând la căderea acestora.

4. Cum să avem grijă de sprâncene? Ulei de sprâncene

Nenumărate articole despre tratamentele cu ulei de păr și beneficiile acestora au fost deja postate. Cred că fiecare femeie are un ulei de păr în trusa de frumusețe în prezent. Știați că uleiul pe care îl folosiți pentru podoaba capilară acționează eficient și pentru sprâncene? Desigur, cu condiția ca acesta să fie 100% pur, organic, presat la rece și nerafinat.

Uleiul de ricin sau uleiul de argan sunt ideale. Aceste produse adaugă strălucire și intesifică nuanța naturală și, de asemenea, acționează la nivelul foliculilor și stimulează procesul de creștere.

5. Cum să avem grijă de sprâncene? Un instrument pentru pieptănat

Puteți folosi, literalmente, orice: o baghetă curată de rimel, un pieptăne special de sprâncene, o periuță de dinți, sau o periuță specială de sprâncene. Cu cât periați (delicat) firele de păr din zona sprâncenelor mai mult, cu atât acestea cresc mai repede și au un aspect mai neted. Perierea sprâncenelor îmbunătățește microcirulația pielii și stimulează funcționarea foliculilor pentru ca sprâncenele să crească mai puternice, fără riscul de a cădea în exces.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult