Tendințe inedite în machiajul sprâncenelor

Machiajul convențional al sprâncenelor devine treptat ceva de domeniul trecutului. Din ce în ce mai frecvent, stilizările îndrăznețe fac parte din viața noastră de zi cu zi. Vă vom prezenta cele mai interesante stilizări ale sprâncenelor. Atenție! Unele dintre acestea pot fi surprinzătoare!

V-ați gândit bine ce machiaj de sprâncene să alegeți? Dacă vă gândiți că alegerea nunaței de maro pentru creionul de ochi este o problemă, nu aveți idee cât de mult vă înșelați. Descoperiți cele mai ciudate idei de machiaj de sprâncene și veți vedea că alegerea de stilizare a sprâncenelor poate fi dificilă. Acesta este cazul mai ales dacă vă gândiți că singura limită pentru stiliștii de azi este propria lor imaginație.

Cele mai interesante tendințe în machiajul sprâncenelor

Machiajul natural al sprâncenelor

Cea mai populară metodă de stilizare a sprâncenelor este machiajul natural care recrează forma naturală a sprâncenelor pentru a intensifica frumusețea și pentru a camufla imperfecțiunile. Nicio ciudățenie inutilă, doar aplicarea unei nuanțe în aceeași culoare cu a părului și potrivită tenului. Machiajul natural este clasicul care nu iese niciodată din modă. Este o opțiune sigură de machiaj pentru toate femeile care nu apreciază stilizarea extravagantă.

Sprâncenele Spațiu Negativ sau Anti-Spâncenele

O idee de machiaj de inspirație tradițională este stilizarea așa-numitelor ”negative space brows”. Acest machiaj are la bază contuarea expresivă a sprâncenelor și aplicarea unor nuanțe neutre, de culoarea pielii la nivelul firelor de păr. În jurul conturului, puteți aplica o nuanță mai închisă de fard de ochi pentru a încadra gradual amestecurile în piele. Este, fără îndoială, una dintre cele mai extraordinare idei de machiaj.

Sprâncene în culorile curcubeului

O altă idee de machiaj al sprâncenelor pentru cele curajoase este înlocuirea creionului obișnuit de sprâncene cu unul colorat. Ne referim la culori precum albastru, roz, verde, violet sau chiar alb. Cine spune că sprâncenele nu pot fi colorate? Sigur că pot fi. Este un machiaj perfect pentru festivaluri sau pentru o petrecere tematică cu stilizare neobișnuită. Sprâncenele colorate pot fi elementul principal al unui machiaj natural sau se pot asorta unor nuanțe la fel de puternice de fard de ochi, ruj sau cosmetic de conturare.

Sprâncene Bling

Dacă nu vă place să experimentați cu culori, puteți adopta un machiaj obișnuit de sprâncene, folosind doar câteva elemente pline de farmec și de strălucire. Un mod facil de a obține un machiaj surprinzător este de a aplica câteva strasuri sau de a presăra sclipici argintiu sau auriu. Aceste accesorii nu trebuie aplicate neapărat pe toată lungimea sprâncenelor. Vor arăta minunat plasate unde începe sau se termină sprânceana.

Sprâncene secționate 

Următoarea idee de machiaj al sprâncenelor se îndepărtează de machiajul standard și își are originea în anii ’90, când secționarea arcului sprâncenelor era considerată în mare vogă. Pe atunci, acest tip de stilizare era efectuat cu ajutorul unui aparat de ras, în schimb, astăzi, secționarea se poate obține prin cosmetice cu capacitate mare de acoperire. Arcul sprâncenei poate fi secționat doar o dată sau de câteva ori – aspectul important este ca secționările că fie foarte subțiri deoarece pot deforma forma sprâncenelor atunci când sunt efectuate prin linii mult îngroșate.

Formă neobișnuită a sprâncenei

Artiștii de machiaj împing tendințele de stilizare a sprâncenelor din ce în ce mai mult și experimentează nu doar cu culori și accesorii, ci și cu forma arcului sprâncenelor. Nu este de mirare că social media și prezentările de modă sunt sub imperiul ”sprâncenelor coadă de pește” – sprâncenele secționate în două părți,  coada având aspectul unei cozi de pește, sau ”sprâncene ondulate” – machiajul lasă impresia unei întâlniri cu ondulatorul.

Sunteți la doar 5 pași de sprâncene on fleek! Aflați cum să obțineți aspectul „wow!”

În ceea ce privește machiajul impecabil, chiar și cel mai mic detaliu contează, iar sprâncenele sunt un element esențial pentru a obține un aspect perfect. Putem oferi un aspect diferit chipului în funcție de accentuarea machiajului sprâncenelor. Aplicând prea multe sau prea puține produse de machiaj riscăm să obținem oCitește mai mult

Sprâncene în formă de pene - cea mai interesantă tendință din acest sezon

Sprâncenele perfect conturate atât de celebre pe Instagram… nu mai sunt la modă! În prezent, sprâncenele în formă de pene sunt în vogă. Descoperiți la ce se referă această tendință și aflați cum puteți să aveți cele mai frumoase sprâncene din acest sezon. Sprâncene în formă de pene – deCitește mai mult